Открийте ни и в

Събития

Румънци правят театър в пещерата Леденика

MIKA

публикувано

на

Театрална група „Скепсис“ от Румъния ще играе днес „Отецът фантом“ в летния театър в местността  Леденика край Враца. Актьорите са част от изненадите на Международния младежки театрален фестивал „Време“, който радва жителите и гостите на Враца вече няколко дни. В рамките на фестивала младежи от цял свят изненадват почитателите на театъра с класически и модерни заглавия, а духът и енергията им се усеща в целия град. Във фестивалната програма следват трупи от Хърватска, Украйна, Грузия, Норвегия, Египет, Латвия и разбира се, България.

Този фестивал стана реалност не само заради младежката енергия, която обедини , но и заради добрата воля на Фондация“ Америка за България“, Община Враца,БААТ,  Младежкия дом в града и много частни фирми, които подадоха ръка на организаторите, Финансирането на „Време“  е от  Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 на Норвежката програма за представяне и достигане до широката общественост на съвременното изкуство и култура.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо