Открийте ни и в

Lifestyle

Руски продуцент, Джино с Юлия Юревич и още над 300 гости аплодираха дизайнера Едис Пала

MIKA

публикувано

на

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]Edis Pala revu kolaj[/media-credit]

Над 300 гости бяха силно впечатлени от първото ревю на дизайнера „Едис Пала“. Възгласи като  „страхотно шоу“ и „това е новият Филип Плейн“ се чуваха от редовете в зала София на х-л Маринела.

Не може да се отрече едно – дебютанта с албански произход Едис Пала вдигна до небесата летвата на модния бизнес у нас.
30-сет метрова огледална сцена, специално изработени за колекцията видеа, композирана музика, спец ефекти, осветление – всичко това говореше за световно ниво. Моделите също бяха подбрани с вкус – дефилираха момчета от пет националности…. и си личеше.
Освен на дрехи и дизайнерски бижута, Едис бе заложил и на шоуто на сцената – салта и и акробатични номера от моделите допълваха хореографията.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]Edis Pala Revu[/media-credit]

След ревюто, гостите бяха посрещнати с изискан коктейл. Именно там се забеляза присъствието на много известни личности. Интерес обаче предизвика появата на победителя от ВИП Брадър Джино с Юлия Юревич.
Сред гостите бе и известният руски продуцент Петр Черенков, пристигнал от Москва същия ден. Той бе в компанията на водещата-юрист Нина Хамилтън.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо