Открийте ни и в

Музика

Рут, Миленита и Белослава заедно на сцената на клуб *MIXTAPE 5* днес!

MIKA

публикувано

на

Днес, 25 септември три от най-успешните съвременни български певици – Рут, Миленита и Белослава ще излязат на сцената на столичния клуб *MIXTAPE 5* за своя дългоочакван съвместен концерт. Това ще бъде вториятпо рода си лайв, след като през декември миналата година форматът отбеляза голям успех, привличайки повече от 600 фенове.

Тази година музикалната подкрепа във вечерта ще бъде поверена в ръцете на още една дама. SlaveToTheRhythm е селекторският псевдоним на Петя Загорчева, която ще се погрижи за доброто настроение и хубавата музика между отделните изпълнения. Вратите на клуба ще отворят в 21:00ч., като първа на сцената /в 22:00ч./ ще излезе Белослава. След нея ще слушаме на живо Рут, а завършекът на вечерта се пада на Миленита.

Продажбата на билети в мрежата на EVENTIM е все още активна. В денят на концерта цената им ще бъде 20лв. Поради големия интерес към събитието и ограничения капацитет на клуба организаторите напомнят, че предварителното купуване на билет е силно препоръчително.
Повече информация за концерта може да бъде намерена в страницата на събитието във Facebook.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо