Открийте ни и в

Кино

„Сами вкъщи“ ще има продължение; Излиза на екран в петък

MIKA

публикувано

на

След като „Сами вкъщи“ извоюва на създателите си световен бокс офис от над 400 милиона щ.д., като филмът тепърва излиза на много международни пазари, Illumination Entertainment и Universal Pictures обявиха официално премиерна дата на продължението на анимационната комедия през юли 2018.

„Сами вкъщи“ тепърва ще нахлуе и в българските кина, където се очаква да спечели сърцата на всички любители на животните, а и не само на тях. Интересът към филма се доказа безспорно и от над 2000 посетители на лимитираните предпремиерни прожекции на филма в Cinema City, Cine Grand и Екоплекс Пловдив.

„Сами вкъщи“ разказва историята на Макс (с гласа на Орлин Павлов), който живее в сърцето на Манхатън с любимата си стопанка Кейти и е готов на всичко, за да бъде до нея. Когато един ден Кейти се връща у дома с ново куче – спасеният от улицата Дюк, Макс се чувства застрашен от този огромен и неконтролируем нов любимец, който моментално си присвоява леглото, храната и играчките му. Конфликтът между двамата се пренася на улицата, където Макс и Дюк попадат на банда улични животни, изхвърлени някога от стопаните си и търсещи отмъщение, и техният побъркан главатар Снежко. Новоизлюпените „братя“ Макс и Дюк ще трябва да намерят пътя към дома – не и без помощта на приятелите си от кооперацията, и да оцелеят сред предизвикателствата на градската джунгла… и всичко това, преди Кейти да се прибере у дома. Компания на Макс, Дюк, Снежко и Кейти в този безспорен летен хит правят наглед миловидният померан Гиджет, оптимистът Мел, саркастичният дакел Бъди, лакомата котарана Клои, самотният орел Тибериус и много, много други.

„САМИ ВКЪЩИ“ е в кината на 2D и 3D на 5 август.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо