Открийте ни и в

Музика

Сам Смит и Нормани представиха „Dancing With A Stranger“

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

“Dancing With a Stranger” e чувствено поп парче със силно R&B влияние, в което превъзходните вокали на Сам и Нормани довеждат продукцията до изключително високо ниво. Колаборацията между двамата артисти е в резултат от случайна среща в звукозаписно студио в Лос Анжелис, докато Сам Смит записва песента заедно с легендарните продуценти Stargate и Jimmy Napes.  Нормани, която е в съседното студио за подготовката на предстоящия си солов албум, получава покана от Сам да реализират песента като дует.

Много се вълнувам, че всички ще могат да чуят “Dancing With A Stranger” – песен, която написах по време на турнето си The Thrill Of It All миналата година“, споделя Сам. Тя описва всички чувства, които изпитвах докато обикалям и живея. Това е много приятен момент за мен и поради факта, че съм голям фен на Нормани и всичко, което е тя. Щастлив съм да видя светлината в нея. Надявам се, че всеки, който чуе тази песен, ще й се наслаждава така, както аз го правя.

Броени дни след премиерата си “Dancing With A Stranger” е добавена в 34 “New Music Friday” плейлисти в Spotify, заема 14 #1 позиции и е достигната от 9,5 млн. последователи в дигиталната платформа.

Към настоящия момент песента е стриймвана над 1 млн. пъти и е добавена нагоре в ‘TODAYS TOP HITS’ – най-голямата плейлиста в Spotify с над 22 млн. последователи.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо