Открийте ни и в

Музика

Сантра се готви за любовно лято с музиката на Manu Chao и Rudimental

MIKA

публикувано

на

Певицата Сантра сподели, че прави любов на музиката на Manu Chao и Rudimental, които са сред любимите й изпълнители от участниците във фестивала EXIT 2015. Десетима българи ще заведат половинките си на фестивала това лято в кампанията Durex TUNE IN, подкрепена от родната изпълнителка. „Да правиш любов е най-висшата форма на свързване между двама души на емоционално ниво. Физическото изражение е само една малка част. Любовта е като музиката, затова и обичам да правя любов на хубава музика“, разказа Сантра по повод играта на Durex.

Почитателите на любовта, музиката и лятото могат да вземат участие в музикалното състезание “Durex TUNE IN”, като регистрират касова бележка чрез SMS или в апликацията в социалната мрежа Фейсбук. Най-големите късметлии ще спечелят 10 приключения за двама на тазгодишното издание на EXIT.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“800″]Durex_photo[/media-credit]

За Сантра всяка любов си има своя мелодия и насърчава всеки да създаде собствена любовна мелодия с конзолата на Фейсбук страницата facebook.com/DurexBG, включваща звуци на инструменти. Участниците, чиито мелодии се класират в топ 50, ще имат шанса да спечелят вълнуващи награди. 5-те мелодии, събрали най-много гласове, ще бъдат включени в специалната Durex Flavor компилация, която ще звучи по време на едно от партитата на фестивала EXIT. Правилата на играта са достъпни на страницата на Durex във Фейсбук – facebook.com/DurexBG.

Състезанието продължава до 25-и юни 2015 г.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо