Открийте ни и в

Музика

BaBa ZuLa печели първо място с новия си албум ХХ

MIKA

публикувано

на

Европейските музикални класации този месец са на чело с новия албум XX на турската група BaBa ZuLa в категорията world music. Наистина е трудно да се определи стилът на BaBa ZuLa, като започнем от инструментите, с които свирят, те са от класически до традиционни и определено няма друга група в света, която да излиза на сцената с толкова богат аранжимент. World music е класация, в която се оценява не само звученето на музиката, също така и колко съвременна е тя, доколко достига до публиката. “BaBa ZuLa” означава “голямата тайна” или метафорично казано “тайната на живота”, една загадка, която вълнува всеки. Чрез музиката на различни култури от цял свят, музикантите от BaBa ZuLa вдъхновяват един свой личен стил. Трудно е да не разбереш тяхната музика, ти просто я усещаш. Тя разказва истории от векове насам и естествено се слива със съвременния ритъм, достигайки до най-съкровените емоции, защото е истинска и жива. Тази година BaBa ZuLa са на световно турне и имаме късмета да гостуват и в България – на 29 март, от 20ч на сцената на Mixtape 5. Очакваме ги с нетърпение. Билетите от първата ценова категория вече са изкупени. Остава само месец до концерта. Организаторите от EventsJar споделиха, че броят на хората за концерта е ограничен и съветват феновете да не чакат последния момент.

Можете да ги откриете в мрежата на Ticketlogic.bg: https://www.ticketlogic.bg/baba-zula/29246  (чрез ePay, Visa & Mastercard, на тел. 0887 333 112, куриер и наложен платеж) или на някоя от касите на Office 1, Fastpay, магазини На Тъмно и книжарници Booktrading: http://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Tехнологиипреди 2 дни

ADATA представя богато портфолио по време на Computex 2019

Културапреди 2 дни

„Писма от Париж“ – вдъхновяваща история за маските, с които крием сърцето си

Tехнологиипреди 2 дни

Всички домейни на кирилица само с разширение .ею от 1 юни

Lifestyleпреди 2 дни

Над 1300 деца се включиха в осмия конкурс на RENAULT България за детска рисунка „Пътят и аз“

Tехнологиипреди 3 дни

Средният приход от абонат, приходите и EBITDA на Теленор България продължават да растат през първото тримесечие на 2019 г.

Lifestyleпреди 3 дни

24 май – идеи за дълъг уикенд в България

EDMпреди 3 дни

YALTA CLUB открива градината със Sharam

Културапреди 4 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 4 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 4 дни

Култовата Хулия Наваро вече и в България с хитов исторически трилър – “Братството на светата плащаница”

Горещо