Открийте ни и в
Exit Festival

Музика

“Сега сме други” казаха СкандаУ, Лео и Играта в новото си видео

MIKA

публикувано

на

СкандаУ, Лео и Играта – “запалиха”. Музикантите се колаборираха в новата песен, за да покажат, че вече са други. Иначе веселите изпълнители, сега стъпват тежко – не са онези усмихнати момчета с шарените тениски. Вече са облечени в черно и показват “зъби”. Играта обяснява: “Вече сме по-мъдри и по-пораснали. Виждали сме много неща в живота си. Били сме и долу, и горе.”

Проектът идва точно навреме, за да обедини СкандаУ , Лео и Играта, както заради очакването на феновете им да направят нещо съвместно, така и заради силното послание на “Сега сме други”:“Не спряхме, дори когато всеки каза – Не!”. Темата за свободните артисти, които се сблъскват ежедневно с предизвикателствата на бранша е болезнено актуален и въпреки това, рядко бива обсъждан открито. Безкомпромисният свят на монополисти и двежещите ги интереси, поставят всеки артист пред дилемата да бъде себе си или да се пусне по течението, да бъде оформен като печеливш продукт, такъв какъвто всички очакват. Парчето “Сега сме други” на СкандаУ, Лео и Играта е доказателство, че когато отстояваш себе си, нещата стават даже по-добри.

Текстът е на СкандаУ, а музиката е на Тоny Fadd, който спечели Melody of the Year на BET Awards 2015 с “Trap Queen”. VenzY прави кaнтото на припева, а обработката на песента е дело на Бате Пешо / Studio Buster/. Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо от Sky Brothers. Музикантите разказаха, че за да бъде заснет клипа, цял завод за транспортни контейнери е бил затворен за ден. В основата се оказа иновтивният проект на арх. Първанов, който им служи за декор, ден преди контейнерите да се превърнат в софийски хотел. Клипът не би бил същия и без страхотната хореография на Алиса Белоустова от Макоза Ностра.

“Сега сме други”
СкандаУ х Лео & Играта
Музика: Тоny Fadd
Текст: СкандаУ
Продуцент: Лео Бианки
Режисьор: Радостин Събев – Шошо /Sky Brothers/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 1 седмица

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо