Открийте ни и в

Музика

“Сега сме други” казаха СкандаУ, Лео и Играта в новото си видео

MIKA

публикувано

на

СкандаУ, Лео и Играта – “запалиха”. Музикантите се колаборираха в новата песен, за да покажат, че вече са други. Иначе веселите изпълнители, сега стъпват тежко – не са онези усмихнати момчета с шарените тениски. Вече са облечени в черно и показват “зъби”. Играта обяснява: “Вече сме по-мъдри и по-пораснали. Виждали сме много неща в живота си. Били сме и долу, и горе.”

Проектът идва точно навреме, за да обедини СкандаУ , Лео и Играта, както заради очакването на феновете им да направят нещо съвместно, така и заради силното послание на “Сега сме други”:“Не спряхме, дори когато всеки каза – Не!”. Темата за свободните артисти, които се сблъскват ежедневно с предизвикателствата на бранша е болезнено актуален и въпреки това, рядко бива обсъждан открито. Безкомпромисният свят на монополисти и двежещите ги интереси, поставят всеки артист пред дилемата да бъде себе си или да се пусне по течението, да бъде оформен като печеливш продукт, такъв какъвто всички очакват. Парчето “Сега сме други” на СкандаУ, Лео и Играта е доказателство, че когато отстояваш себе си, нещата стават даже по-добри.

Текстът е на СкандаУ, а музиката е на Тоny Fadd, който спечели Melody of the Year на BET Awards 2015 с “Trap Queen”. VenzY прави кaнтото на припева, а обработката на песента е дело на Бате Пешо / Studio Buster/. Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо от Sky Brothers. Музикантите разказаха, че за да бъде заснет клипа, цял завод за транспортни контейнери е бил затворен за ден. В основата се оказа иновтивният проект на арх. Първанов, който им служи за декор, ден преди контейнерите да се превърнат в софийски хотел. Клипът не би бил същия и без страхотната хореография на Алиса Белоустова от Макоза Ностра.

“Сега сме други”
СкандаУ х Лео & Играта
Музика: Тоny Fadd
Текст: СкандаУ
Продуцент: Лео Бианки
Режисьор: Радостин Събев – Шошо /Sky Brothers/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 3 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 3 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 3 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 3 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 3 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 3 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Горещо