Открийте ни и в

Музика

Селин Дион записа класиката на Куин – “The Show Must Go On”

MIKA

публикувано

на

Въпреки, че песента “The Show Must Go On” е в репертоара на Селин Дион от 2008-ма като част от програмата й за шоуто в Лас Вегас, след зимата на 2016 година, класиката на Куин има ново значение за поп иконата. Това е песента, с която тя свързва борбата за живот и последвалата загуба на нейния дългогодишен съпруг, баща на децата й, откривател и мениджър – Рене Анжелил.

В първото си телевизионно интервю след смъртта на 73-годишния Рене, Селин Дион разкри, че особено силно й въздейства песента „The Show Must Go On“, тъй като в последните месеци от живота си Рене не спирал да повтаря, че „шоуто трябва да продължи“.

Рене настояваше до последния си ден, че шоуто трябва да продължи… Аз съм вече на 48 години и загубих любовта на живота си. Той ми липсва всеки ден. Липсват ми много всички хубави моменти, но не и дните, когато той страдаше… Не бива да сме егоисти, когато обичаме някого и трябва да оставим любимите ни хора да си тръгнат, когато настъпи мигът“.

Селин Дион ще изпълни “The Show Must Go On” на сцената на музикалните награди Билборд, които ще се състоят на 22-ри май в „T-Mobile Arena“ в Лас Вегас.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

No Banner to display

Горещо