Открийте ни и в

Кино

Сериалът „Черните вълци“ за обратите в живота на един таен агент

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Национална телевизия Bulgaria ON AIR стартира пълния с обрати сериал „Черните вълци“от 31 октомври всеки делничен ден в 19,50 часа. „Черните вълци“ ще потопи зрителите в трудната и спорна обстановка на петдесетте години на миналия век в гр. Ярославл, Русия. Животът на бившия сътрудник на съветските тайни служби Павел Хромов се преобръща внезапно – осъден е на осем години затвор за престъпление, което не е извършил. Въпреки това Хромов излежава присъдата си докрай. След като се завръща в родния си град, е амбициран да разбере кой от колегите му го е натопил. Съдбата обаче му е подготвила нов удар – сестра му Лиза е убита от „Черните вълци“ – бандата, която държи в страх целия град. Сега целта на Хромов се променя и отмъщението остава на заден план – той трябва да намери и да се пребори с групировката, както и да си възвърне предишната репутация, но ще успее ли – гледайте по Bulgaria ON AIR от 31 октомври.

Режисьор на „Черните вълци“ (Черные волки) от 2011 г. e  Дмитрий Константинов. В ролите влизат Сергей Безруков, Александр Коршунов, Дарья Мороз, Владимир Юматов, Владимир Капустин (II), Александр Голубев, Алена Хмельницкая, Дмитрий Мухамадеев, Анатолий Кот.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо