Открийте ни и в

Кино

„Снежния човек“ идва в кината този петък

MIKA

публикувано

на

Този петък на голям екран идва екранизацията на бестеселъра на Ю Несбьо Снежния човек. Смразяващият кръвта трилър с участието на Майкъл Фасбендър и Ребека Фъргюсън разказва историята на Хари Хуле – главен инспектор на елитна полицейска група, който започва разследването на убийство по време на първия сняг, а опасенията му, че неуловим сериен убиец отново се е развилнял, се засилват с всеки изминал ден. Освен Фасбендър и Фъргюсън, във филма на Томас Алфредсон ще видим носителя на „Оскар“ Джей Кей Симънс, Вал Килмър и Шарлот Генсбур.

Майкъл Фасбендър (поредицата X-Men), Ребека Фъргюсън (Мисията невъзможна: Престъпна нация), Шарлот Генсбур (Денят на независимостта: Нова заплаха), Вал Килмър (Жега) и носителят на Оскар Джей Кей Симънс (Камшичен удар) са звездите в Снежния човек – смразяващ трилър на режисьора на Дама, поп, асо, шпионин Томас Алфредсон и по едноименния роман на Ю Несбьо.

Когато главният инспектор на елитна полицейска група (Фасбендър) започва разследването на убийство по време на първия сняг, опасенията му, че неуловим сериен убиец отново се е развилнял, се засилват с всеки изминал ден. С помощта на находчива новобранка (Фъргюсън), полицаят ще трябва да разнищи случаи на повече от десетилетие, както и най-новия такъв, с надеждата, че ще успее да надхитри злодея, преди да е паднал следващият сняг.

Снежния човек е продуциран от Тим Беван и Ерик Фелнър (Теорията на всичко, Клетниците), както и от Робин Слово (Дама, поп, асо, шпионин) и Пиодор Густафсон (Мъжете, които мразеха жените).

Филмът е заснет изцяло на локации в Норвегия – градовете Осло и Берген, както и местността Рюкан.

Снежния човек идва в кината на 13 октомври 2017 г.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама

Горещо