Открийте ни и в

Кино

Снимки от премиерата на ХАКЕР в Лос Анджелис

MIKA

публикувано

на

Обявеният от списание People за най-секси мъж на 2014 г. Крис Хемсуърт се появи с изцяло нова визия на световната премиера на ХАКЕР в Ел Ей снощи. Екранният скандинавски бог Тор е вече без русите си къдрици. Според присъстващите на събитието австралийският секссимвол изглежда още по-добре. Красавецът мигновено завладя женските сърца. Дори фактът, че дойде под ръка с прелестната Уей Танг, неговата партньорка в ХАКЕР, не намали въздипките на дамите.

Във най-новия си филм Хемсуърт е осъден хакер, който е потърсен от ФБР, за да им помогне да открият международен кибер престъпник. Напрегнатото преследване преминава през някои от най-красивите места по света – Джакарта, Ел Ей, Куала Лумпур и др. Режисьорът Майкъл Ман обещава на зрителите едно необикновено приключение в кибер пространството.

ХАКЕР излиза в кината на 16 януари.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо