Открийте ни и в

Общество

София Прайд 2017 търси доброволческа помощ за организацията на шествието, арт седмицата и филмовия фестивал

MIKA

публикувано

на

София Прайд 2017 набира доброволци, които са готови да помогнат с труда и времето си за организацията на шествието и съпътстващите го събития. Организационният комитет има нужда от хора, които да дарят своето време и умения в три области – координация и логистика по време на шествието, организиране на пропускателния режим преди и по време на София Прайд и заснемане на фото и видео материали.

Търсят се още и доброволци, които да помагат в набирането на средства и реклама, както и организация и координация за шествието и съпътстващите го арт седмица и филмов фестивал. Желаещите да се включат доброволно в организацията на София Прайд 2017 могат да намерят повече информация на https://timeheroes.org/bg/sofia-pride/sofia-pride-2017

„През всичките 10 години София Прайд е организиран на доброволни начала. Доброволците са от ключово значение за успешното протичане на шествието, както и на останалите събития от програмата. Не се изискват специални умения, опит или професионална подготовка, но ентусиазмът е голямо предимство,“ посочва Моника Писанкънева от Ресурсен център „Билитис“, част от организационния комитет на София Прайд.

Десетият София Прайд ще се проведе на 10 юни в столицата. Темата на изданието е „Да прогоним предразсъдъците“ и неговата цел е да предизвика по-широк обществен дебат за приемането на ЛГБТИ хората и преодоляването на съществуващите предубеждения. Мисията на прайда е да повиши видимостта на ЛГБТИ и куиър общностите, да поддържа обществения дебат за приемането им и да покаже на хората с нехетеросексуална ориентация или трансполова идентичност, че имат подкрепата на значителна част от обществото.

Шествието ще започне в 18:00 ч. от Паметника на Съветската армия, а маршрутът предстои да бъде уточнен със Столична община.

DMS кампания набира средства за организацията на София Прайд 2017 и съпътстващите го арт седмица и филмов фестивал. Желаещите да се включат в инициативата могат да изпратят SMS със съдържание DMS SOFIAPRIDE (текст на латиница с главни букви). Дарения могат да се правят и на Facebook страницата на организаторите на София Прайд https://www.facebook.com/sofiaprideparade, където има специален бутон точно под корицата на профила.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо