Открийте ни и в

Музика

Софи Бард с нов видео сингъл

MIKA

публикувано

на

Четвъртото видео на Софи Бард със звучното заглавие „Пам-пара-рам” бе представено тази семица с екслузивна премиера в интернет. Песента ни пренася в света на безгрижните млади хора, които се чувстват страхотно, защото са заедно и правят това, което обичат. Софи Бард определя музиката си като цветна, интересна и забавна, създадена с много любов. Според нея истинският артист трябва да прави нещата със сърце и тогава се ражда истинска музика, и посланието достига до хората.

Sofi Bard_PamParaPam_1 (2)

снимка: Jeason Brad Lewis

Лентата е заснета от ексцентричния и много талантлив млад изпълнител Jeason Brad Lewis, който определено е допринесъл за свежото настроение на песента. Автор на музиката, текста и аранжимента е Rennan Reshad. Той изпълнява и бийт бокса в парчето. Продуцент е КРЕИЗИ ТАЙМ с копродуцент Мистър Сач.
Видеото е заснето в София, а детайли около създаването му може да гледате в The Making.

Sofi Bard_PamParaPam_1

снимка: Jeason Brad Lewis

Режисьор: Jeason Brad Lewis
DOP: Иво Балджиев
Коса: Дани Бързанова
Грим: Иван Петров & Софи Бард
Монтаж и постпродукция: Media One
Специални благодарности към: The Center, Лора, Анджело, Кристина, Дим както и на Първа Софийска математическа гимназия

Sofi Bard_PamParaPam_1 (1)

снимка: Jeason Brad Lewis

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо