Открийте ни и в

Събития

Специална ACCEPT вечер с двубой по въздушни китари в ROCK IT

MIKA

публикувано

на

На втори декември, в столичният рок бар Rock IT, в партньорство с Jägermeister и Bulgarian Live Music, организират незабравима вечер за всички фенове на рок музиката и Accept. По повод предстоящия концерт на бандата в София, вечерта ще бъде посветена на немската група. Ще има много награди и възможности за спечелване на покани за концерта на 16 декември в зала Христо Ботев. А най-храбрите и най-вдъхновените от „жиците“ на  Accept могат да се включат в AIR GUITAR шоуто с водещ Шута (Vendetta), който ще насърчава смелчагите. Всеки, който смята, че е добър изпълнител на невидима китара, може да стане част от битката, на фона на хитове на ACCEPT. Ще има три награди – за 1-во, 2-ро и 3-то място в конкурса, като разбира се първенецът ще се радва на два билета за концерта на култовата банда.

Билети за концерта на Accept вече са в мрежата. Цената до деня на концерта е 50 лева, а в деня входът ще е 55 лева. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Accept[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо