Connect with us

Музика

Спечели билет и виж на живо SLASH!

Avatar

Публикувано

на

M.E.MUSIC има изключителното удоволствие да ви представи едно забележително рок събитие в музикалната карта на лято 2015г. – кралят на китарата, емблематичното лице на Guns’n’Roses, единственият и неповторим SLASH!

След суперуспешния си първи концерт у нас през 2013г. и позитивните впечатления от България, SLASH featuring Myles Kennedy & The Conspirators вече се готвят за второто си шоу на българска земя.

Без съмнение Слаш е в Топ 10 на най-великите китаристи на всички времена. Познатият на цял свят виртуозен музикант и неповторим бохем по душа, за своята 30-годишна кариера, оставя трайна следа в легендарни банди  като Guns’n’Roses, Velvet Revolver, Slash‘s Snakepit и още редица солови проекти.

Можете да спечелите 1 (една) от 3(трите) двойни покани, любезно предоставени от огранизаторите на мегашоуто.

Това може да стане като до 26 юни 2015 (12:00 ч) изпратите имейл на info@mikamagazine.com с отговорa на следният въпрос или попълниш формата по-долу:

Advertisement

Имената на тримата печеливши ще бъдат публикувани на 26 юни 2015г. от 16:00ч. на сайта на www.mikamagazine.com, а победителите ще бъде известен по имейл и телефон с подробности за това къде и как може да получат наградата си.

Пожелаваме успех на всички!

SLASH feat. Miles Kennedy & The Conspirators ще пристигнат у нас в състав: Слаш – китара, Майлс Кенеди – вокал, Брент Фиц – барабани и Тод Кърнс – бас. Концертът се очаква да бъде едно от най-силните рок събития на лято 2015, с уникален репертоар от последния албум на бандата, както и вечните хитове на Guns’n’Roses, Velvet Revolver, Slash’s Snakepit и много други.

Специален гост на концерта ще бъде примата на българския рок МИЛЕНА, която със своите музиканти ще открие концерта и ще подгреее публиката с вечните си рок химни “Не’ам нерви“, “Машина за месо“, “Директор на водопад“, “Робърт“, “Ха-ха“, “Истина“ и много други.

Advertisement

Билети за събитието ще се продават в следните ценови категории:

Промоционална цена за първите 200 билета: 55 лв.

Редовна цена на билетите до деня на събитието: 65 лв.

Цена в деня на концерта: 70 лв.

Билети за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg. Продажбата им стартира на 10.03.2015 от 10:00ч.

Advertisement

Концертът ще се състои на 29 юни 2015г, понеделник, София, зала „Христо Ботев“, 20:00ч