Открийте ни и в

Култура

Споделената енергия на Беглика Фест 2016 расте!

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Беглишката енергия се вплита във вълнуващ фюжън с балканския дух. На другия край на поляната се осъществява обмен на енергии и трансформации…И всички сме заедно.

БЕГЛИКА ТЕ ОЧАКВА

На прекрасния нов сайт на фестивала ви очакват възможностите за включване в програмата. За желаещите да станат част от Беглика Фест има три възможности: Съ-творяване на фестивалната зона и съ-осъществяване на фестивала чрез доброволство; за тези, които създават и искат да споделят своето творчество – Съ-участвай ; за тези, които искат да станат партньори на фестивала – Бъди партньор.  Всички детайли са на официалния сайт на фестивала. Търсенето на Ключовете е обща мисия – станете част от нея!

ЦЕНТЪР ЗА ЦЯЛОСТНА ТРАНСФОРМАЦИЯ „МАНДАЛА”

Като официален партньор и изключително важна част от фестивала, към Беглика Фест 2016 се присъединява Център Мандала. Центърът за цялостна трансформация ще пренесе своите уникални практики, за да създаде едно обгръщащо преживяване на ментално, емоционално, физическо и душевно ниво. Мандала-майсторите ще помогнат на всеки бегликър да открие собствения си път към щастието чрез своите уъркшопи, практики и семинари.

Купонът също продължава:

ЕТНО, СКА И РОК В ЕДНО – УНИКАЛНИТЕ KOZA MOSTRA

Слагаме кецовете и започваме да подскачаме – гръцките фурии от Koza Mostra ще ни отвеят с лудата си енергия от здрави жици, тромпети и онова южняшко звучене, което винаги напомня на Гърция. С неповторимия си стил, смесица между ска, балкански ритми, рок, пънк и гръцкия традиционен стил ребетико, Koza Mostra са сензация както в Гърция, така и в Европа. След създаването си през 2012 групата се явява на конкурса Евровизия 2013, където достига шесто място на големия финал с култовото парче „Alcohol is free”. Определяни като една от най-обещаващите балкански банди с неповторимо звучене, Koza Mostra подготвят втория си албум, в който ще колаборират със световни артисти, за да създадат още от уникалната си музика – символ на свобода и оптимизъм.

ТРАДИЦИОННО ЗВУЧЕНЕ РАЗКАЗАНО В МУЗИКА – ВЛАДА ТОМОВА И БАЛКАНСКИ ПРИКАЗКИ

Сред вълшебството на Родопите се потапяме в традиционното българско звучене, разказано на световния език на съвременната музика. Влада Томова създава своите Балкански приказки, пресягайки се на длъж и шир в търсенето им –  репертоара на групата се простира от родината до други части на Балканите и Близкия Изток, с нюанси от Индия и сефарадска Испания, напомняйки за културните корени на България. Балкански Приказки въплъщава радостта и бликащата наслада, които помагат на всяка традиция да се запази жива. Влада вдъхва душа на българската култура на световната сцена, споделяйки я с музиканти от България и света като Теодосий Спасов, Balkansky, Chris Rael.

ПЪСТРАТА ПАЛИТРА НА БЕГЛИКА ФЕСТ 2016

Беглика Фест 2016 очаква всички знайни и незнайни бегликъри под звуците на Deep Forest, Markandeya, Koza Mostra, Влада Томова, Man of No Ego. За приключенския ви дух ще се погрижат Островът на тишинавтите и Беглишки нинджи, а арт-сцената ще блести с Цирков театър „Нибрай“ и Playback театър „Тук и Сега“. Gene Keys Bulgaria ще ни помагат да търсим ключовете, а Йога Мандала ще са гидове към трансформацията.

До 10 юни можете да закупите билети на цени от 50 и 65 лева. В продажба са семейните билети на цени от 80 и 100 лева за семейства и двойки в съвместно съжителство (не задължително с брак) и деца до 18 години. За големите групи бегликъри са налице и груповите билети за 4 и 6 човека на цени от 50 до 65 лева. За груповите билети организаторите са предвидили и промоционални условия за настаняване във Вилно селище „Романтика форест” в близост до фестивала.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо