Открийте ни и в

Lifestyle

Среща с Катарина Масети

MIKA

публикувано

на

Издателство „Колибри“ ви кани на среща с нашумялата шведска писателка Катарина Масети на 11 декември от 18:30 ч. в Мраморно фоайе на НДК!

Запознайте се с авторката на възхитителния бестселър „Мъжът от съседния гроб“ и неговото не по-малко забавно продължение „Семейна гробница“ ! Срещата е част от богатата програма на Софийския международен литературен фестивал, който тази година се провежда за втори път и има за фокус творчеството на Скандинавския север!

mazetti_event

Катарина Масети дебютира като новелист със заглавието „Мъжът от съседния гроб“, една ексцентрична и сгряваща любовна история с уникално чувство за хумор. Книгата произвежда фурор в Швеция, следват преводи на десетки езици и успешни адаптации за театралната сцена и големия екран. Продължението на романа носи смразяващото име „Семейна гробница“, но авторката не изневерява на стила си и ни предлага разказ на няколко гласа, увенчан с остроумие, непредвидимост и страст!

Очакваме ви на 11 декември, четвъртък в 18:30 ч. в Мраморно фоайе на НДК! В 19:00 ч. започва литературното четене, в което ще се включи и Албена Стамболова.
Модератор: Георги Ангелов.

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1503600406591157/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо