Открийте ни и в

Музика

Станете част от DIAMONDS AND PEARLS клуба на Sentimental Swingers

MIKA

публикувано

на

Ако сте сред хората, които харесват ритъма на добрия суинг, новата клубна карта DIAMONDS AND PEARLS е точнo за вас.

Тази карта е вашата врата къмедно специално пътуване. Пътуване към чистата емоция, хубавата музика и поредица от концерти на чаровното суинг трио от Sentimental Swingers.

Kлубнатакарта DIAMONDS AND PEARLS осигурява ексклузивен достъп до 7 концерта на Sentimental Swingers в София до края на 2016 година, както предварителна информация за всички събития и, разбира се, приятни изненади.

Клубната карта DIAMONDS AND PEARLS можете да поръчате предварителнo или да закупите на първия от поредицата DIAMONDS AND PEARLS концерт, който е на 31 март в Studio 5 * music club.

Ако искате да посещавате концертите DIAMONDS AND PEARLS като специален гост, да получавате информация за тях преди всички останали, и да бъдете част от тесен, но специален социален клуб– клубът на Sentimental Swingers, станете един от 100-те притежатели на клубната карта DIAMONDS AND PEARLS.

За повече информация: лично съобщение на Facebook страницата на Sentimental Swingers или имейл запитване на sentimentalswingers@gmail.com.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо