Открийте ни и в

Компании

„Стъклената къща“ – благотворителната инициатива на Радио N-JOY и БЧК

MIKA

публикувано

на

Радио N-JOY изнесе програмата си в „Стъклената къща“ на метростанция „Стадион Васил Левски“, като излъчваше на живо пред погледите на столичани. В рамките на 14, 15 и 16 декември беше изградено единственото по рода си мобилно стъклено студио на Радио N-JOY, наречено „Стъклената къща“. Конструкцията бе създадена, с цел да насочи общественото вниманието към благотворителната инициатива на Радио N-JOY и Български Червен кръст, в подкрепа на деца, пострадали при пътно-транспортни произшествия.

По време на кампанията програмата на радио N-JOY се излъчваше директно от „Стъклената къща“, която посетиха редица известни български личности, които застанаха зад инициативата. Сред подкрепилите благородната кауза са Наталия Симеонова, Графа, Поли Генова, Жени Марчева, Невена Пейкова, Димитър Илиев, Дара, Дичо, Вензи, Мартин Костадинов, Биляна Гавазова и др.

Инициативата „Стъклената къща“ стартира през 2004 г. в Дания, насочвайки вниманието към значими каузи. В България кампанията призовава към повече съобразителност на пътя, превенция на пътния травматизъм и опазване на живота и здравето на българските деца.

Събраните финансови средства, отиват в Националния дарителски фонд на БЧК,  подпомагайки лечението и рехабилитацията на деца, жертви на пътни злополуки.

Радио N-JOY благодари на всички които застанаха зад каузата и ви пожелава тази Коледа да е по-светла и изпълнена с човечност!

Повече за инициативата можете да намерите на  http:// www.njoy.bg

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо