Открийте ни и в

Общество

Супер герои на Мусала

MIKA

публикувано

на

На 8 юли супер герои покориха най-високия връх на Балканите – Мусала. Те се отправиха към своето пътешествие в подкрепа на деца и младежи с увреждане в Казанлък.

В началото на юни екипът на фондация „Сийдър” прие предизвикателството да изкачи върха в костюми на различни супер герои ако в рамките на 1 месец успее да събере 5000 $ от 40 различни дарителя в онлайн платформата GlobalGiving. Тя дава възможност за подкрепа на различни каузи от цял свят и фондация „Сийдър” успя да спечели предизвикателството и да запази своето постоянно място в платформата.

Със своя проект Give 12 Disabled Bulgarian Orphans a Loving Home организацията набира средства, с който ще осигури любящ и сигурен дом за 12 изоставени деца и младежи с увреждания в гр. Казанлък за една година. Проектът е на стойност 14,166 $ от които трябва да се наберат още 7 300$, за да може фондацията да продължи да осигурява необходимата качествена грижа на децата и младежите с увреждане, които живеят в къщичките от семеен тип на организацията.

Фондация „Сийдър” се грижи за деца и младежи с увреждания в Казанлък и Кюстендил, осигурявайки им близка до семейната среда, индивидуална грижа, интеграция в обществото и възможност за образование и трудова заетост, така че те да се чувстват значими, зачитани и полезни. Всеки, който желае да подкрепи каузата на фондацията може да направи дарение в онлайн платформата Global Giving за проект Give 12 Disabled Bulgarian Orphans a Loving Home или на сайта на организацията.

Линк към проекта: https://goto.gg/20771

Уебсайт на фондация „Сийдър”www.cedarfoundation.org

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 2 дни

JYSK България представи новата си колекция градински мебели и декорация пролет/лято 2019

Класическапреди 4 седмици

BOND представят нови композиции на концерта си в София на 26 март!

Музикапреди 4 седмици

Vola Open Air отново ще зарадва меломаните през юли

Културапреди 1 месец

Днес излиза новата книга на Франсис Фукуяма „Идентичност“

Музикапреди 1 месец

11 години след смъртта на Дими, Дара Екимова записа дует с него

Събитияпреди 1 месец

Инна ще разгледа Велико Търново преди концерта си на 17 март (неделя)

Дръм и Баспреди 1 месец

HMSU presents: Hospitality Bulgaria 2019

Музикапреди 1 месец

‘The One’, актуалният сингъл на британската соул и ар енд би дива – Джорджа Смит

Обществопреди 1 месец

Aniventure Comic Con обяви част от звездите, които ще посетят България през септември

Lifestyleпреди 1 месец

Холивудската актриса Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Горещо