Открийте ни и в

Tехнологии

С детска Прима за 1 лев родителите контролират месечната сметка

MIKA

публикувано

на

От 1 юни Мтел предлага нов предплатен пакет Prima 4Kids на цена от 1 лев със специален подарък за детето към него – брандирана плажна топка или химикалка. В стартовия пакет Prima 4Kids има първоначално включени 500 минути към пет номера от групата „Семейство и приятели“, както и сума от 1 лев за разговори и SMS-и. Предплатената услуга е удобен начин за връзка с детето по мобилния телефон, като в същото време родителят контролира месечната сметка.

Разговорът на дете с предплатена Prima 4Kids карта с един от родителите му струва нула стотинки на минута, ако родителят също е клиент на Мтел. Детето може да се обажда на своя родител, дори да няма налична сума в предплатената си карта. Обаждането от родител към дете струва една стотинка на минута. Освен това, детето може да говори с всички свои приятели и съученици, ползващи Prima 4Kids, както и с близките си – номерата от групата „Семейство и приятели“ – за пет стотинки на минута.

За да бъде ползвана услугата Prima 4Kids, родителят всеки месец трябва да презарежда автоматично картата на детето със сума по избор от 3, 5, 10 или 15 лева. Избраната сума се отразява в месечна фактура на родителя.

Ако желае, родителят може да активира интернет пакет към предплатената Prima 4Kids карта, както и да я купи в комбинация с телефон.

Активацията на интернет пакет става с изплащане от предплатената Prima 4Kids карта на безплатен SMS на номер 789 с текст KD1. Цената на пакета е 5,99 лева. В него има 500 MB, а валидността му е 30 дни.

Устройствата, с които се предлага Prima 4Kids, са смартфонът Lenovo A1000 и телефонът Nokia 130. Lenovo A1000 със стартов пакет Prima 4Kids струва 109,99 лева с ДДС, а Nokia 130 със стартов пакет Prima 4Kids – 39,99 лева с ДДС.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 4 седмици

Дани Спартак готви в любимата кухня на звездите в Хасиенда Резидънс

Музикапреди 3 седмици

“ВРЕМЕ ЗА ФОЛКЛОР” на 15 април в зала 1 на НДК

Lifestyleпреди 3 седмици

Дария Симеонова се разкрасява с любимата терапия на Джей Ло

Gamingпреди 3 седмици

HONOR представи революционна технология за мобилен гейминг Gaming+ на MWC 2019

Lifestyleпреди 3 седмици

Деси Бакърджиева дарява две ин витро процедури за Цветница

EDMпреди 3 седмици

Deborah De Luca и Matador гостуват на YALTA CLUB

Културапреди 3 седмици

Интернет сензацията „Човекът с котките“ на Кристен Рупениън излезе на български

Музикапреди 2 седмици

‘The One’, актуалният сингъл на британската соул и ар енд би дива – Джорджа Смит

Lifestyleпреди 2 седмици

Холивудската актриса Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Обществопреди 2 седмици

Aniventure Comic Con обяви част от звездите, които ще посетят България през септември

Горещо