Открийте ни и в

Lifestyle

Тайпе – новата дестинация на Air France

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

От 16 април 2018 г., Air France ще започне да извършва три седмични директни полета от Париж Шарл де Гол до тайванската столица Тайпе. Тези полети ще бъдат изпълнявани с Boeing 777-200, оборудван с най-новите салони за пътувания на дълги разстояния на Air France и с капацитет 280 места, 40 от които в бизнес класа, 24 в класа Premium икономична и 216 в икономичната класи.

Разписание на полетите (местно време):

AF552: излита от Париж-Шарл де Гол в 13:35 ч., каца в Тайпе в 8:15 ч. на следващия ден;

AF557: излита от Тайпе в 10:25 ч., каца в Париж-Шарл дьо Гол в 18:20 ч.

Полетите ще се извършват в понеделник, четвъртък и събота.

Тази нова дестинация е в допълнение към 7-те седмични полета, които извършва KLM от Амстердам-Схипхол до Тайпе с Boeing 777.

Най-добрите пътнически салони на Air France

На борда на Boeing 777 до Тайпе, пътниците ще се насладят на комфорта на новите салони в бизнес, Premium икономична и в икономичната класи.

В бизнес класата, Air France предлага отлично обслужване и комфорт. Креслото се адаптира индивидуално към формата на всеки човек и от място за сядане се превръща в истинско 2-метрово легло. В сърцето на извитата структура, всеки пътник създава свое собствено пространство, според желанията си. Меката пяна на креслото е проектирана така, че да предлага безупречно качество на съня. С мека завивка и XXL възглавница от пух, всичко е създадено, за да осигури спокоен сън сред облаците. Всеки пътник има широк 16-инчов (41 см) HD сензорен екран.

В Premium икономичната класа, по-удобните възглавници на креслата и многопозиционната облегалка за крака, създават допълнителен комфорт. В икономичната, има изцяло ново кресло с повече пространство за краката, нови възглавници, по-удобни облегалки за глава и по-широка масичка.

Косомополитният Тайпе

Космополитната тайванска столица е „Мека“ на високите технологии. С изобилие от небостъргачи, включително известната кула Тайпе 101, непрекъснато променя модерния си образ. Тайван обаче е нещо повече от център на развит капитал. Островът предлага и изобилие от провинцилен дух  – пасторални пейзажи, диви брегове, риболовни селища, таоистки храмове и фини пясъчни плажове. Предлагайки ярък контраст между естествената природа и футуристичните градове, Тайван привлича все по-голям брой туристи от цял свят, които искат да усетят  тази перфектна хармония.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 2 часа

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

EDMпреди 2 часа

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Музикапреди 2 часа

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Кинопреди 2 часа

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 14 часа

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Tехнологиипреди 19 часа

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Lifestyleпреди 19 часа

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Tехнологиипреди 21 часа

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Tехнологиипреди 5 дни

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Tехнологиипреди 5 дни

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо