Открийте ни и в

Lifestyle

Татуисти от цял свят подгряват за тату експо

MIKA

публикувано

на

Този петък ще бъде посветен на изкуството на татуировките. По повод предстоящото второ издание на  Bulgaria Tattоo Expo 2015 в столицата, последният ден от седмицата ще бъде изпъстрен с любители и специалисти по татусите, обучение за новата мода и техники в сферата и подгряващо парти, на което ще се съберат майстори от цял свят. На 17-ти април, през деня в рок бар RockIT ще бъде проведен семинар от българския татуист Николай Николов , по-известен като Bullet BG, който работи в Португалия и си е извоювал име на един от най-добрите в  сферата на реализма. Bullet BG е работил с Димитрий Самохин, който е сред най-популярните украински татуисти в момента, благодарение на успешните си експерименти с  3D пейзажи и реалистични портрети. По време на семинара у нас ще се разглеждат теми, свързани с най-новите тенденции при татуирането – техники, консумативи, дизайн…

3

Семинарът ще прелее в парти в рок бара, на което се очаква да дойдат татуисти от цял свят – Англия, Германия, Италия, Испания, Швеция, Португалия, Франция, Дания, Беларус, Гърция, Кипър, Македония, които на следващия ден ще бъдат част от Bulgaria Tattоo Expo 2015. Те ще подгреят с наздравици, рок музика и запознанства. А за останалите посетители ще има интересни демонстрации на различни стилове татуировки чрез рисунки от специалисти на големи бели платна. Очаква се и томбола с интересни награди.

Bulgaria Tattоo Expo 2015 се провежда за втора година, на 18 и 19.04. , в зала 3 на НДК .

Официалното подгряващо парти на 17.04. в RockIT е с вход свободен.

2

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо