Открийте ни и в
Exit Festival

Музика

ТИ СИ: Горещо новогодишно парти в Mixtape 5

MIKA

публикувано

на

Посрещаме 2016-та с новогодишно президентско парти в *MIXTAPE 5* На 31-ви декември ТИ СИ… президентът! Нова година е време за преоценка и поставяне на нови цели, преоткриване на стари интереси „на нов глас“ и с нова страст. На 31 декември 2015 г. в клуб *MIXTAPE 5* ще изпратим старата година и ще посрещнем звучно новите 366 дни в компанията на Oratnitza – SkilleR – Selector Lazy Face – HMSU: High Roll, Ogonek, acidtrip.

Всяка година по традиция започва с реч на президента, дунавско хоро и купища пожелания към близки и приятели. Вдъхновено от традициите, това новогодишно парти ще ни даде възможност да се хванем отново на хорото – заедно, под звуците на български фолклор, преплетен с дръм енд бейс, дъбстеп и хип-хоп, както и да дръпнем реч като президент на своята Нова година. Посланието този път не просто е насочено към теб, а идва от самия теб. Защото през 2016-та ТИ СИ на ход, ТИ СИ решението, ТИ СИ това, което си пожелаеш.

За да посрещнеш предизвикателствата и да започнеш с главна буква новата страница, в нощта на 31-ви декември голямата зала в *MIXTAPE 5* ще се изпълни с музикална енергия, която да те зареди и да зададе ритъма на новата година. За тази цел най-популярната българска етно-фюжън група Оратница ще поднесе много от така наречения “етнобасс”. Selector Lazy Face пък е подготвил нужните дози реге, фънк и соул. SkilleR ще подправя с бийтбокс, пренасяйки ни в неговата електронна лаборатория, а момчетата от HMSU ще дръм-енд-бейсват в първите часове на 2016 г.

Първите 600 човека ще получат президентска маска, с която да дадат поне няколко по-смели обещания за новата годината, защото.. в края на краищата, какво е новогодишно парти без президент и обръщение, пък било то и към самия себе си? И ако се чудите какво стана с шампанското и новогодишния тост – заменихме го с едни от най-добрите български крафт бири, провъзгласявайки ги за новото “шампанско на народа”.

А ТИ.. реши ли какъв искаш да бъдеш през новата година?

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 2 седмици

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо