Открийте ни и в

Lifestyle

Търси се следващият български космонавт

MIKA

публикувано

на

Фондация ELEVATE, която на 23 март организира публична лекция с участието на основателя на Mars One – Бас Лансдорп, ще осигури пълна стипендия на българско дете за Space Camp Turkey 2018. Това е един от трите космически центъра за обучение в света, създадени по модел на NASA. Така те дават възможност на един ученик между 9 и 15 години да тренира на реални тренажори за подготовка на астронавти, да изпробва движенията в безтегловна среда, а защо не и да стане третият българин, излязъл в космоса.

Тренировките се провеждат в единствения в Европа Space Camp по модел на NASA, който се намира в гр. Измир, Турция. През Space Camp в САЩ са минали и децата на известни личности, както и самите те, като Том Ханкс, Чарлийз Терон, Брус Спрингстийн и др.

Като партньор на Следваща цел: Марс – Бас Лансдорп, CEO, Mars One се включва и BASSCOM – Асоциацията на софтуерните фирми в България, наброяваща около 80 члена, сред които са световни лидери в сферата на информационните технологии.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо