Открийте ни и в

Култура

Украинският детективски сериал „Хрътката: да надушиш престъпление“ по Bulgaria ON AIR

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Bulgaria ON AIR ще излъчи криминалния сериал „Хрътката: Да надушиш престъпление“ (Украйна) – от 6 декември, всеки делник в 19,50 часа.

Детективската поредица ще пренасе зрителите в света, изпълнен с престъпления и загадки, на един човек с необикновени способности. В най-гледания сериал в Русия за 2013 г. всяко провинение си има своята специфична миризма, а експертът Хрътката – уникалната способност да я надуши. Обонянието му е толкова добре развито, че за него няма тайни. Успява да разплете всякакви истории. Подходът на Хрътката не се вписва в системата, но с помощта на най-добрия си приятел Виктор от бюрото за разследвания успява да разкрие серийни убийства, наркотърговия и други тежки престъпления. Но дарбата му е и негово проклятие. Какво е то – гледайте украинския сериал всеки делник в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR от 6 декември.

Режисьор на „Хрътката: Да надушиш престъпление“ (Нюхач) е Артьом Литвиненко. В ролите са Кирил Кяро, Иван Оганесян, Мария Аниканова.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо