Открийте ни и в

Lifestyle

Участвай в първата по рода си социална арт игра и спечели награди!

MIKA

публикувано

на

dscn4376__89849CE toy /чете се зий той/ е артистична платформа, създадена за да развива и подобрява творческите способности на хора от 9 до 99 години. Това е първата подобна идея, реализирана някога в България.

CE toy се състои от 11 мини части и трябва да бъде сглобена. Резултатът е малка играчка, която служи като арт платформа. Тя може да бъде нарисувана, оцветена или декорирана посредством спрей, маркер, боя или други средства. CE toy e изработена от специален материал – пластмаса, която позволява пълноценното и оцветяване да бъде трайно. Материалът е напълно безвреден. Играчката не е подходяща за деца под 3 години.

Използвайки бял спрей или друга трайна боя, визията на CE toy може да бъде променяна многократно. За най-добър ефект могат да бъдат използвани продуктите на MTN – 94 или Hardcore, On The Run или GROG.

„На Тъмно” организира първата по рода си социална арт игра. За целта всеки участник трябва да си закупи 1 бр CE toy и да изпълни няколко условия / описани по долу /. Целта на играта е да поощри и развие творческите умения на младите хора. Освен това чрез специални задачи, публикувани на страницата
https://www.facebook.com/CEplanetBG?ref=bookmarks  всеки участник и неговия CE герой ще бъдат провокирани да извършват различни дейности, да посещават различни места, да изпълняват определени задачи. За това реалните им собственици ще получават точки. За някои от задачите ще има награди, за други ще се получават поощрения. Играта ще продължи 5 месеца, и ще се проведе в 3 етапа:

1 етап* – закупуване и оцветяване на CE toy – 24.12.2014 – 31.01.2015 г. Всеки участник трябва да закупи и декорира своя герой. Трябва да му измисли име и характер, да го снима и да го регистрира в страницата на CE Planet – България във FB.

Oт организзторите обявиха удължаване срока до 28.02!

2 етап – социализиране и активиране на CE героя – 01.02 – 30.04.2015 г. всеки участник трябва да „разхожда”, „включва” и активизира своя герой според зададените задачи. Може да проявява лична инициатива и да измисля други интересни места или събития, където да води своята играчка. Задължително трябва да снима CE toy и да качи снимката в страницата във FB. Затова ще получава точки. Колкото по-активен е участникът, толкова повече точки ще има.
3 етап – гласуване в интернет и обявяване на победител – 01.05 – 15.05.2015 г. Първите 10 участника, събрали най-много точки през трите месеца, отиват на финал. Техните CE герои ще бъдат представени и подложени на гласуване. Който събере най-много гласове ще спечели играта и голямата награда на CE Planet – България.

Чрез тази игра, „На Тъмно”, искаме да провокираме младите хора да покажат своите арт способности и таланти. Освен това искаме да ги провокираме да посетят различни места, да извършат необичайни за тях дейности, да изпълнят атрактивни задачи, които при други условия, не биха направили. Друга важна задача на играта е общуването. Чрез CE toy, ние ще създадем нови контакти, запознанства и приятелства на територията на България и извън нея.

Ce toy може да намерите онлайн –http://bit.ly/1Aq0Nfi, както и във всички магазини от верига „На тъмно“ –http://bit.ly/1s0CmV2

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо