Открийте ни и в

Lifestyle

Фики Стораро преследван от бразилка

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Фики Стораро става все по-популярен извън страната. Фолк изпълнителят пръска чар на хиляди колометри и неговите фенове се роят. Сред тях е и студентката Беатриз Матафора от Бразилия, която пристигна специално за участието на изпълнителя във фолк клуб Biad Premium.

Беатриз учи в Германия по програма Еразмус, където се сближава с родна студентка, почитателка на Фики. Смуглата красавица го вижда в интернет и полудява по него и музиката му. След като двамата се сприятеляват във фейсбук, тя без да се замисля решава да си купи самолетен билет и да дойде у нас. Така се озовава в Biad Premium Club, за да чуе и види на живо своя любимец. Същия ден Фики има участие с баща си Тони Стораро, а семейството празнува рожден ден на майката на Тони. Беатриз е във възторг, когато двамата вдигат на крака публиката със съвместното си изпълнение. Бразилката вече планува следващото си посещение в страната ни в края на годината, като смята да дойде специално  за промоцията на новия проект на Фики Стораро и концерта на Планета.

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо