Открийте ни и в

Lifestyle

Филм за астрологията и модата

MIKA

публикувано

на

Както бяха обещали преди 8 месеца – режисьорът Стилиян Иванов и дизайнерът Денислав Трандев – ще представят в деня на есенното равноденствие, 22-ри септември, първата в света дизайнерска колекция на тоалети съобразени изцяло с изискванията на Зодиака – материи, кройки, цветове…

Уникалното е и това, че не на моден подиум, а на голям екран, ще дефилират не професионални модели, а 12 успели жени, ярки представителки на 12-те зодиакални знака, с 12 различни професии.

В този ден кино-ревюто ще бъде видяно както на голям екран (от 19:00 ч.), така и в ефира на ТВ7 (от 14:00 ч.). А DVD тиражът стана факт преди броени дни благодарение на мецената на целия проект Гергана Ташкова.

Филмът РАВНОДЕНСТВИЕ разкрива как дизайнерът DeFF е създал своят колекцията, представя работните места и местата за забавление на дефилиращите дами. Лентата дава подробна информация за особеностите на четирите астрологични стихии и учи как чрез дрехите да подсилим положителните им качества.

Пред филмовия екип на Стилиян Иванов, проф. Валерия Фол (един от моделите в ревю-спектакъла) обяснява, че колекцията на Денислав има хилядолетни корени – човечеството винаги се е опитвало да „облече“ по оригинален начин женските божества.

Музиката е авторска, създадена според всяка една от зодиите, които озвучава.

Модната колекция, филмът и всички участници в уникалния проект апелират за любов и уважение към Природата и за грижа към бъдещето на планетата.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо