Открийте ни и в

Музика

„Филм за двама“ на Михаела Филева е най-въртяната българска песен в ефира през миналата седмица

MIKA

публикувано

на

Красивата и въздействаща песен на Михаела Филева “Филм за двама” е най-предпочитаната от българските медии през изминалата седмица.  Сингълът е част от дебютния албум на младата звезда “Инкогнито” и беше обявен от феновете на Михаела за един от най-любимите проекти в тавата. Певицата споделя в свои интервюта, че всеки път, когато изпълнява песента, преживява емоцията, която носи, защото “Филм за двама” е базирана на реална случка от нейния живот.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]Snimka-Neli Kurteva_M0A1382[/media-credit]

“Толкова е хубаво, че хората харесват песента!” – споделя Михаела Филева. “Филм за двама” е една по-различна песен и това че е най-излъчваната в медиите доказва още веднъж, че българската публика има добър вкус.”

Автор на музиката на песента е Веселин Ценов – Algoriddim, текстът е на Михаела Филева, Графа и Илия Григоров. От тази седмица “Филм за двама” има свой ремикс, направен от актуалния DJ – DiMO BG.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама

Горещо