Открийте ни и в

Кино

Филм за колекцията на DeFF

MIKA

публикувано

на

„РАВНОДЕНСТВИЕ“ е най-новият български документален филм на режисьора Стилиян Иванов. Той представя първата в света дизайнерска колекция на тоалети съобразени изцяло с изискванията на Зодиака – материи, кройки, цветове, аксесоари… Нестандартната идея да съчетае мода и астрология принадлежи на младия българин Денислав Трандев – DeFF. Негов консултант е астрологът Оксана Хорват-Станчева, председател на Съюза на българските астролози „Иван Станчев“.

За първи път у нас и в света не на моден подиум, а на голям екран ще дефилират 12 успели жени, ярки представителки на 12-те зодиакални знака, с 12 различни професии. Филмът показва не само как дизайнерът DeFF е създал колекцията РАВНОДЕНСТВИЕ, но и работните места и местата за забавление на дефилиращите дами. Лентата дава и подробна информация за особеностите на четирите астрологични стихии и как чрез дрехите да подсилим положителните им качества.

Музиката е авторска, създадена според всяка една от зодиите, които озвучава.

Както подсказва самото заглавие на колекцията и филма, премиерата ще бъде в деня на есенното равноденствие – 22 септември в киносалоните.

Поредните любимки на България, които дизайнерът Денислав Трандев покани за участие, са фолкзвездата Бони, като представител на зодия Стрелец и тв водещата Джуджи, зодия Телец.

Част от снимките са осъществени сред картините на галерия „Финес“, а десените на платовете са специално изработени зад граница по проект на младия българин благодарение на мецената Гергана Ташкова.

 

На снимката: Тоалетите на зодия Дева, Близнаци и Водолей, представени от примабалерината Маша Илиева, световната шампионка по лека атлетика за мастери Мерлин Арно и психотерапевта и астролог Оксана Станчева.

Фотограф: Симеон Сълов

 

 

 

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо