Открийте ни и в

Култура

Фотографът на звездите Енчо Найденов – в „Медиите ON AIR“ на 6 август

MIKA

публикувано

на

Доника Ризова, снимка: Krum Stoev

Известният фотограф Енчо Найднов ще разкрие интересна информация за работата си със звезди от ранга на Бригита Чолакова и Лили Иванова в следващото издание на „Медиите ON AIR“ с водещ Доника Ризова. От тази събота, 6 август, предаването ще излъчва всяка събота от 10,30 сутринта.

Лесно ли е да събереш цялото семейство на Азис за най-мащабната фотосесия, правена някога в България? Колко фотошоп има в кориците на списанията? Пропускаме ли реалния живот заради селфита? Енчо Найденов ще коментира всички тези въпроси в студиото на Доника Ризова по Bulgaria ON AIR.

Как медиите влизат в капана на терористите? Това е втората тема на предаването тази събота. Трябва ли журналистите да премълчават имената на джихадистите и как могат да ги превърнат в герои? Разговорът в студиото по темата е с преподавателя по комуникации в НБУ – гл. асистент д-р Стефания Темелкова и експерта по международна сигурност Димитър Гърдев.

„Медиите ON AIR“ с Доника Ризова – всяка събота от 10,30 часа по Bulgaria ON AIR.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо