Открийте ни и в

Lifestyle

Фототерапия за бременни – първа научна и практична школа в България

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Фотографията е модерен термин, който тепърва ще навлиза в различни социални и бизнес сфери в България. Използването на фотографии и заснемането на теми, които ни вълнуват, открехват вратата на несъзнавани мисли. Чрез визуални изображения можем да осъзнаем и трансформираме представи и емоции.

Очакването на бебе е свързано с голяма трансформация както физически, така и емоционално за цялото семейство. Ето защо единственият сертифициран лектор в България по фототерапевтични техники от пионера на фототерапията, канадката Джуди Вайзер, подготвя практично събитие за бременните в София.

Двудневната научна и фототерапевтична работилница е изградена с цел по-доброто осъзнаване на бъдещите родители, подготовката им за физическото и психическо посрещене на бебето и най-вече за изграждане на по-силна връзка между двамата партньори като мама и тате.

Курсът ще предостави академични знания и теория от водещи автори и детски психолози, ще бъдат поставени фото и творчески задачи, на база които ще бременната и партньорът й ще бъдат по-осъзнати да разберат своите очаквания за бебето, по един творчески и забавен начин чрез фотографиране ще научат повече неща за себе си като родители.

Лектор е Анастасия Грозева. Майка на трима – две госпожици и един кавалер на път, психолог, обучавала се е в Германия, психотерапевт и психоаналитик в сформиране, член на Дружеството на психолозите и на Българското психоаналитично пространство, университетски преподавател. Работи с родители и деца повече от 11 години. Използва арт терапевтични техники в работата си, преминала през обучение за изпозлване на фототерапевтични техники от пионера по фототерапия, канадката Джуди Вайзер. През 2010г. Учредява организация за ранно детско развитие “Дом с крила“ и създава едноименен семеен център.

Повече за събитието и лектора можете да проследите в официалната страница на събитието: https://www.facebook.com/AnastassiaGrozevaPhototherapy.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо