Открийте ни и в

Музика

Хилда Казасян с бутиков концерт в Hacienda Beach

MIKA

публикувано

на

фотокредит: Владо Василев

Джаз с невероятният глас на харизматичната Хилда Казасян завладя малкия плаж край Лозенец. Приятната изненада очарова любителите на джаз музиката това лято в Hacienda Beach.  Певицата заедно с изключителните музиканти Христо Йоцов, Живко Петров, Михаил Йосифов и Димитър Карамфилов изнесоха бутиков концерт пред отбрана аудитория. Неочаквано добрата комбинация от музиканти, предложи една уютна и вълнуваща вечер с нов прочит на едни от най-известните джаз стандарти като Fever, Summertime, Big Spender, L-O-V-E, както и боса нова песни.

Хилда представи пред публиката и своите авторски песни, а последното й парче „Ако си тук“ бе прието с най-много аплодисменти. „Аз сама написах музиката и текста и всичко просто се изля. Не мога да опиша колко ми беше особено да я покажа на Христо Йоцов и на Живко Петров – на тези музиканти, с които работя, и когато те казаха „Супер парче!“, бях най-щастливият човек на света, защото това е първият ми опит за писане на музика. Когато имаш такива големи музиканти до себе си, е много трудно да поемеш този риск, но съм много щастлива, защото мисля, че се изля като музика, като текст. Естествено аз много благодаря и на Живко Петров, и на Христо Йоцов за аранжимента”, сподели преди време Хилда в ефира на Джаз ФМ.

Заредена от морския бриз, Хилда вече готви голям концерт на 8 декември в зала 1 на НДК. Той ще бъде посветен на баща ѝ. За големия спектакъл на сцената ще излезе бигбендът на БНР с диригент Антоний Дончев, триото Живко Петров, Христо Йоцов и Митко Карамфилов, а всички аранжименти са на Христо Йоцов, а сред гостите ще бъдат Орлин Горанов и Васил Петров. Ще бъдат представени едни от най-хубавите песни на Вили Казасян в нови аранжименти, както и филмовата му музика.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Tехнологиипреди 2 дни

ADATA представя богато портфолио по време на Computex 2019

Културапреди 2 дни

„Писма от Париж“ – вдъхновяваща история за маските, с които крием сърцето си

Tехнологиипреди 2 дни

Всички домейни на кирилица само с разширение .ею от 1 юни

Lifestyleпреди 2 дни

Над 1300 деца се включиха в осмия конкурс на RENAULT България за детска рисунка „Пътят и аз“

Tехнологиипреди 3 дни

Средният приход от абонат, приходите и EBITDA на Теленор България продължават да растат през първото тримесечие на 2019 г.

Lifestyleпреди 3 дни

24 май – идеи за дълъг уикенд в България

EDMпреди 3 дни

YALTA CLUB открива градината със Sharam

Културапреди 4 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 4 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 4 дни

Култовата Хулия Наваро вече и в България с хитов исторически трилър – “Братството на светата плащаница”

Горещо