Открийте ни и в

Събития

Хип-хоп сензацията “SWAG” в :PM Club

MIKA

публикувано

на

PM Club_poster13.11“SWAG” е най-добрият и успешен ар ен би и хип-хоп клубен проект в Гърция през последните години, хостван от някои от най-известните диджеи и музиканти от страната и чужбина, като Flo Rida, Teddy-O, DJ Young, TUS, и др. Още със старта си през 2012 в най-популярния клуб в Солун “W Nightclub”, “SWAG” се превръща в икона на черните партита и нощния живот на града. През 2014, екипът на хип-хоп парти платформата стартира клубно турне, представяйки шоуто в някои от най-големите клубове в Гърция и съседните държави, а на 13 ноември, “SWAG” ще гостува за първи път в България, на сцената на King Vanity Black в :PM CLUB.

Четвъртък вечер обещава да бъде повече от гореща с участието на гостуващите супер секси swag танцьорки и взривяващия диджей тандем (запазена марка на “SWAG” партитата) – DJ Saras, DJ Cool Gee и хоста на вечерта Paul D.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо