Открийте ни и в

Култура

„Шест години“ на Харлан Коубън излиза с ИК „Колибри“

MIKA

публикувано

на

shestgodini3Очаквайте на 28 юли 2014 „Шест години“ – поредния брилянтен трилър от майстора на съспенса Харлан Коубън!

„Шест години“ (превод: Венцислав К. Венков, стр. 360, цена: 16 лв.) изследва мощта и дълбочината на една изгубена любов и съдбовните тайни, с които е зачената. Шест години след като Джейк Фишър е присъствал на сватбата на Тод и Натали, жената на неговия живот, той попада на некролога на Тод и отива на погребението му с надеждата да я зърне. И тук интригата се заплита – оказва се, че вдовицата е първата жена, за която Тод е бил женен преди да сключи брак с Натали. Още по-смразяващ в фактът, че Тод е бил убит, освен това никой от общите им приятели не желае да признае, че Натали е съществувала.

Харлан Коубън е роден през 1962 г. в Ню Джърси, САЩ. Зад гърба си има серия от образцови психологически трилъри, за чийто успех свидетелстват много литературни отличия. Коубън е първият писател, носител едновременно на три от най-значимите награди за криминална литература – „Едгар“, „Шеймъс“ и „Антъни“. Името му фигурира в списъка на 50-те най-велики криминални писатели на всички времена.

На 15 март 2011 година той получи Медала на Париж, който се връчва в знак на висока почит към артисти със  специален принос към културата на международно ниво.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо