Открийте ни и в

Lifestyle

Школата на Стойчев и Казийски набира млади таланти

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Волейболна академия „Стойчев-Казийски“ стартира новия си сезон утре (13 септември). Академията набира деца за тренировки по волейбол и участие в държавен шампионат – момчета (родени от 2001 до 2008 г.) и момичета (родени от 2002 до 2008 г.).

Волейболният проект е реализиран с подкрепата на Сдружение „Приятели на волейбола“. Тази година тренировките ще бъдат провеждани както в зала „Арена Овергаз“– Българско школо, така и в Национална спортна академия.

През изминалото лято волейболната академия организира летен камп в Камчия с участието на над 180 деца на възраст между 8 и 17 години от цялата страна. Това е най-големият подобен камп, провеждан досега у нас.

Общо 10 треньори подготвяха децата в дисциплините плажен волейбол, парк волей и волейбол в зала. В програмата бяха заложени и занимания по лека атлетика и плуване, както и теоретична подготовка под формата на лекции. Сред треньорите беше и доц. Юлиан Карабиберов (НСА), който се грижеше за кондиционната подготовка на децата. Основни ментори на събитието бяха Матей Казийски и Радостин Стойчев, които регулярно се занимават с децата, трениращи в Академията, и ги напътстват в бъдещето им развитие.

Две момчета – едно от кампа в Камчия и едно, избрано от Академията в София, – бяха изпратени от Сдружението на международния волейболен лагер в Тренто, Италия, където участват над 400 деца.

За повече информация и записване за новия сезон на Академията: Всеки делничен ден от 17:30 до 19:30 ч. в Българско школо, ул. „Генерал-майор Васил Делов“ 10, телефон за контакти 0892 018 881; 0897 858 152.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Tехнологиипреди 2 дни

ADATA представя богато портфолио по време на Computex 2019

Културапреди 2 дни

„Писма от Париж“ – вдъхновяваща история за маските, с които крием сърцето си

Tехнологиипреди 2 дни

Всички домейни на кирилица само с разширение .ею от 1 юни

Lifestyleпреди 2 дни

Над 1300 деца се включиха в осмия конкурс на RENAULT България за детска рисунка „Пътят и аз“

Tехнологиипреди 3 дни

Средният приход от абонат, приходите и EBITDA на Теленор България продължават да растат през първото тримесечие на 2019 г.

Lifestyleпреди 3 дни

24 май – идеи за дълъг уикенд в България

EDMпреди 3 дни

YALTA CLUB открива градината със Sharam

Културапреди 4 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 4 дни

„Личният стил“ – нова книга за начина, по който облеклото ни променя

Културапреди 4 дни

Култовата Хулия Наваро вече и в България с хитов исторически трилър – “Братството на светата плащаница”

Горещо