Открийте ни и в

Музика

Шоумени без лица връхлитат „Свети Влас“

MIKA

публикувано

на

За първи път у нас, шоумени няма да показват лицата си, а ще крият самоличността си зад маски. Новият проект, с  който популярната верига Planet вече стартира своята лятна схема,  носи името No Face MCs.

Уникалното парти, в което MC-та с маски, забавляват купонджиите, бе с премиера в столичното заведение, но вече е активна част  и от  нощния живот на веригата в курорта „Свети Влас“. Колкото и да се стараят да разберат кой и какво се крие зад камуфлажа, феновете не успяват да разкрият мистерията.

Освен добрата маскировка, MC-тата ползват специален ефект, с който гласът им се видоизменя и говорят само на английски. Артистите споделят, че укриването на самоличността им е техният бунт срещу комерсиализирането на лицата в шоубизнеса.

Популярната верига се довери на проекта, поради атрактивната концепция с мистериозна нотка, която ще освежи лятната програмата на заведенията.

 

Ето и хип-хоп послание на мистерозните шоумени:

http://vbox7.com/play:f2c5f642c0

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо