Открийте ни и в

Lifestyle

Юнайтед Партнърс представя как да бъдем иновативни и щастливи докато работим

MIKA

публикувано

на

Юнайтед Партнърс, една от водещите български агенции в сферата на маркетинговите комуникации, отбелязва своя 20-годишен юбилей с кампания за разпространение на иновативни подходи и инструменти при управлението на комуникационни кампании и личностното развитие на служителите.

В продължение на 20 седмици специалистите по ПР, дигитален маркетинг и създаване на съдържание от агенцията ще работят пилотно с интересни и иновативни инструменти, налични онлайн, а  експертите по Човешки ресурси ще проведат различни инициативи за повишаване на щастието на работното място.

Първата седмица от кампанията стартира с представянето на инструмента AGORAPULSE – полезен и иновативен за управление и оптимизиране на рекламните кампании в социалните канали.

Освен от иновацията, агенцията бе завладяна от духа на влюбените и стана част от Mindvalley’s Love week.  Всеки получи изненада от свой таен ангел или се превърна в такъв за някого друг, а всички заедно споделиха прекрасната емоция.

Резултати от експериментите ще бъдат споделяни както в  уеб сайта на компанията, така и в социалните им канали. За да следите живота, който кипи в Юнайтед Партнърс, може да ги следвате и в публичния им акаунт във Viber – http://chats.viber.com/unitedpartners

„Съзнателно се фокусирахме върху няколко основни елемента – да учим нови неща всеки ден, да не спираме да търсим по-добри и иновативни решения на проблемите, с които се сблъскваме, да се грижим за хората в екипа и да запазваме позитивизъм. Юнайтед Партнърс e изградена върху тези ценности и принципи – те ни позволяваха да растем и да се развиваме на младия и динамичен пазар през последните 20 години“, споделя Мария Гергова, основател и Управителен директор на Юнайтед Партнърс.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Фестивалпреди 1 седмица

Най-големите звезди на българския хип-хоп ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Обществопреди 3 седмици

Рециклирането на 100% от алуминиевите кенове пести енергия, която може да захрани 4 милиона домакинства за цяла година

Поппреди 3 седмици

Ясен Григоров е режисьор на видеото към новия сингъл на Алек Кирев

Tехнологиипреди 2 месеца

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 2 месеца

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 2 месеца

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 2 месеца

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 2 месеца

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 2 месеца

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 2 месеца

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Горещо