Connect with us

Lifestyle

Авокадо – перфектната лятна добавка

Avatar

Публикувано

на

Авокадото категорично затвърди звездния си статус сред любителите на балансираното хранене в България, които все повече го предпочитат в ежедневното си меню. Освен, че е много апетитно, то е известно със своите полезни качества. Високото съдържание на витамини A, C и E, минерали, протеини, желязо, омега-3 и омега-6 мастни киселини го правят незаменимо при здравословна диета. Авокадото е полезно за сърцето и предпазва от запушване на кръвоносните съдове. Освен това има антиоксидантно действие и спомага за изхвърлянето на токсините от организма. Авокадото се препоръчва на бременни, хора, страдащи от анемия и спортисти, които спазват хранителен режим.

Ресторанти SUBWAY също включиха екзотичното авокадо към богатия си асортимент, като то се радва на широка популярност сред почитателите на здравословната верига. Добавете го към любимия си SUBWAY сандвич или салата за двойно повече свежест, вкус и полезни витамини.

Марката SUBWAY е най-бързо развиващата се в сферата на ресторантите за бързо хранене, като печели клиенти със здравословното си меню без аналог, разнообразният и богат избор и винаги свежите и пресни продукти.

Continue Reading
Advertisement