Connect with us

Lifestyle

Автокино, театър за деца и награди за над 4000 лв. в Сердика Център през юни

Avatar

Публикувано

на

Търговският център превръща покрива си в истинско арт пространство, а намаленията са до 70% до края на месеца 

Сердика Център ще превърне своето покривно пространство в притегателна арт дестинация, като кани всички жители на столицата да изгледат най-новите български  филмови заглавия. От комфорта на своята кола всеки ще може да се наслади на 18% сиво, Диви и щастливи, Завръщане, Доза щастие, Ятаган, Екшън. В продължение на две седмици, всеки четвъртък, петък и събота са планирани по две прожекции на вечер, като първата започва в 21:00 ч., а втората – в 22:50 ч. Преди началото на филмите, посетителите на автокиното ще имат възможността да се срещнат на живо с някои от актьорите и кино екипите, които стоят зад създаването на любимите им български продукции.

Старт на 18 юни ще даде филмът по романа на Захари Карабашлиев – 18% сиво, режисиран от Виктор Чучков. Лентата разказва за влюбените Захари (в ролята Руши Виденлиев) и Стела (в ролята Доля Гавански), за които оцеляването извън родината не е толкова лесно. Когато жена му го напуска, Захари се отправя на лудо пътешествие от Лондон до Берлин, по време на което среща поредица от необикновени хора. Това е пътуване, което разкрива истината за неговата изгубена любов, и в крайна сметка го довежда до неудобни открития за самия него.

В четвъртък, 18 юни от 22:50 ч. е и прожекцията на Диви и щастливи. В този филм за смелата жена със свободен дух ви очакват много смях, див екшън, авторска музика, вярно приятелство и искрена любов.

Пълната програма на автокиното може да бъде открита тук: https://www.facebook.com/events/648027259260525

Advertisement

На 20 и 21 юни от 11:00 ч. стартира и специална театрална програма за най-малките посетители на Сердика Център. Съботата е предвидена за Лятна щуротека с Мики и Чарли – 40-минутна забава с клоуните Мики и Чарли, която включва фокуси, жонглиране, въртене на чинии и балонено шоу, в която неизменна роля имат и децата. В неделя малчуганите могат да се срещнат със Слончето с розовите уши – едно музикално представление, в което децата разбират, че да си различен е хубаво, а светът е красив, когато е шарен.

Новостите в Сердика Център не спират дотук, защото от 10 до 30 юни намаленията на божествените модни предложения от магазините се очаква да падат с до 70%. До края на месеца SALES инспектори, заредени с добро настроение, са подготвили много изненади за посетителите, а всеки, който пазарува за минимум 30 лева, може да се включи в томболата за награди на обща стойност над 4000 лева. Три ваучера на стойност от по 500 лв. от Desizo Monni, три ваучера за пазаруване всеки на стойност 300 лв. от Сердика Център и мултикукър от магазин WMF са само част от наградите в томболата, които очакват гостите на търговския център.

Подробности за томболата има на следния адрес: https://serdikacenter.bg/event/225

Continue Reading
Advertisement