Connect with us

Събития

Авторският мюзикъл „Достатъчно“ на сцената на Националния Музикален театър

Avatar

Публикувано

на

„Достатъчно“ е най-новият, изцяло авторски български мюзикъл посветен на Ню Йорк – едно от най-емблематичните места на планетата, пресечна точка на митове, легенди и неограничени възможности.

Ако обичате музиката и танците, ако обичате изкуството, елате на премиерата на „Достатъчно“ на 29 и 30 Април, от 19 часа в Националния Музикален Театър.

Мюзикълът е уникален в своята реализация прокет, който събира участници и автори, възпитаници на трите академии на изкуствата – НМА, НАТФИЗ и НХА.

Със специалното участие на Деян Каменов (Дидо) от група D2, който влиза в ролята на Филип Голд – световен шампион по латино танци, когото жените обожават и на Адриана Николова – Печенката, в ролята на съдържателката на клуб по ‘speed dating‘, която може да намери идеалната половинка за всеки.

Много музика, песни, танци, емоции и любов. Един разказ от улиците на Ню Йорк, в който в две действия ще се понесем по нотните стълбици на любовта, амбициите,интригите и щастието.

Advertisement

Автор на либретото е Йоана Мирчева, а музиката е дело на Емелина Горчева. Диригент е Цанислав Петков. Режисьор на мюзикъла е доц. Виолета Горчева. Хореографията е поверена на проф. Желка Табакова и младия латино шампион Петър Герзилов. Прекрасната сценография е плод на неуморните усилия на Анна Апостолова и Михаела Занева. Актьорският състав е от младите и талантливи възпитаници на НМА.

Всички те ви канят да споделите техния музикален свят и да се потопите в магията на „Достатъчно“.

Continue Reading
Advertisement