Connect with us

Събития

Авторски спектакъл „Пътят” от Школа по танци VeroniQue

Avatar

Публикувано

на

„Пътят“ е авторски спектакъл на Школа по танци VeroniQue, който ще се състои на 27 юни от 19:00часа в кино-театър Освобождение. Използвайки езика на съвременния танц, танцьорите от школата ще представят желанието и пътя до себеоткриването и себеопознаването. Една много лична и преживяна история за влиянието на събития, хора, общество и семейство върху личността ни.
Всеки е обременен от чужди желания и непрекъснати очаквания да бъдем други! Да говорим, изглеждаме и да се държим по определен начин. Една борба да бъдеш себе си в свят изпълнен с болка и наразбиране. Един стремеж за щастие.
Какво се случва с душата на едно дете, което не намира любов, разбиране в семейството си? Какво се случва, когато си изгубен в разпадащи се отношения. Или усещаш на работното си място, че не сиза там. Или се чувстваш сам сред многото. Нужно ли е да се изгубим , за да се намерим. Нужно ли е да живеем чужд живот и да плащаме за чуждите грешки. Или просто трябва да живеем! Като себе си, заради себе си. Да се освободим от всички вътрешни и външни затвори и прегради, да надминаваме граници, бариери с една едничка цел – да живеем собствения си живот, освободени от миналото.

Билети: 10 лв. Билети може да закупите:  В залата на Школа по танци VeroniQue или онлайн от сайта на: www.ticketportal.bg
. а също и в мрежата на: Бензиностанции OMV, Магазини Пикадили, Книжарници Booktrading и Office 1 Superstore, както и в деня на представлението на място в театър Освобождение.

Линк към събитието- https://www.facebook.com/events/1347346935349274/?active_tab=about

Continue Reading
Advertisement