Connect with us

Lifestyle

Адриана Маре идва като специален гост на „Следваща цел: Марс“

Avatar

Публикувано

на

Adriana1

снимка: ПР

Д-р Адриана Маре, която оглавява звеното за Иновации на мултинационалната софтуерна компания SAP за Африка, ще се присъедини като специален гост на събитието „Следваща цел: Марс“. Тя е и един от 100-те класирани кандидати, продължаващи подготовката си за мисията на Mars One към Червената планета. С включването на Адриана Маре в събитието организаторите от фондация ELEVATE се обръщат и към жените в бизнеса и науката.

„Много се радваме, че Адриана прие нашата покана, тъй като тя е прекрасен пример за успяла млада жена, както в сферата на науката, така и в бизнеса. С нейното участие искаме да насърчим присъединяването към събитието на много други успяващи дами, които мечтаят и си поставят смели и предизвикателни цели.“, сподели Момчил Кръстев – основател на фондация ELEVATE, която има за цел да води у нас световни предприемачи и лидери, които внасят промяна чрез своята дейност, за да вдъхновят младите в България и да им предадат своя опит и знания.

Събитието се подкрепя и от Джерард ‘т Хоофт, Нобелов лауреат по физика. Той е един от Ambassadors на Mars One, убеден в смисъла и възможността за успех на тяхната мисия за изпращане на хора до Марс. Проф. ‘т Хоофт, който в работата си сътрудничи включително със Стивън Хокинг и наскоро предложи нов подход към квантовата механика, окуражава инициативата на Бас Лансдорп и признава, че Mars One вече има сериозни постижения по пътя на човечеството към заселване на Марс.

Билети за събитието на 23 март – на цени от 59 Евро, в мрежата на Eventim

Повече информация за „Следваща цел: Марс“

Advertisement

https://www.facebook.com/events/118140145572005/,

както и на Интернет адрес: http://www.nextgoalmars.com/

Партньори на събитието: Институт за космически изследвания и технологии, БАН; Българско Астронавтическо Дружество; Център за творческо обучение/Space Camp Turkey; Jamba; Open Sofia; Dutch Chamber of Commerce in Bulgaria; BASSCOM; Business Park Sofia; British Council Bulgaria и др.

Медийни партньори: NOVA Broadcasting Group; БГ Наука; БНР; FM+; БТА

Advertisement
Continue Reading
Advertisement