Connect with us

Общество

Активиа дава шанс на всяка българска жена да се почувства необикновена

Avatar

Публикувано

на

Activia dresses

Активиа стартира двумесечна национална кампания, която цели да накара всяка жена да се почувства специална и неповторима. Тази есен инициативата „Необикновена с Активиа“ ще даде възможност на 30 дами да спечелят рокля от колекцията на една от най-популярните български дизайнерки – Жана Жекова. Победителките ще могат да избират между 14 стилни модела, с които есенният сезон ще стане още по-цветен и очакван.

Всяка жена, която желае да се сдобие с едно от уникалните модни творения на Жана Жекова, може да го направи бързо и лесно, като събере 14 кода от продуктите на Активиа, регистрира ги на www.activia.bg или с sms на 19353 и участва в тегленията за една от 30-те рокли на известната дизайнерка.

Дамите ще могат да влязат в надпреварата за модните шедьоври между 1 октомври и 15 ноември 2015 г.

„Необикновена с Активиа“ е кампания, с която искаме да припомним на българските жени, че са необикновени и че заслужават да се чувстват горди и удовлетворени заради всички ежедневни предизвикателства, с които се справят, балансирайки между различните си житейски роли, и да не забравят, че когато се чувстват добре отвътре това личи отвън“, коментира Даниела Узунова, изпълняващ длъжността директор на „Данон България“.

Моделите на роклите, сред които дамите ще направят своя избор, са женствени, елегантни, с акцент от дантела и следват последните модни тенденции. Те подчертават красивите и уникални черти у всяка жена, която има увереността да покаже, че да се чувстваш добре, идва отвътре.

Advertisement

„Изключително държа всеки детайл от роклята да бъде ръчно изпипан, неслучайно сме избрали едни от най-актуалните и висококачествени материали, така всяка рокля получава ярка индивидуалност и изисканост, която всяка една жена заслужава“, сподели Жана Жекова, дизайнер на колекцията.

Самата Жана Жекова ще представи моделите на роклите си на специално модно ревю, което ще заинтригува зрителите не само с великолепните дамски облекла, но и с много изненади, подготвени от Активиа.

Continue Reading
Advertisement