Connect with us

Телевизия

Идрис Елба влюбен във високите скорости в новата поредица на Discovery Channel

Avatar

Публикувано

на

Discovery Channel s Premiera na Idris Elba Bez Ogranichenia ot 25 i Septemvri Resized

снимка: PR

Носител на „Златен глобус“ и номинация за „Еми“, актьорът и продуцент Идрис Елба поставя на изпитание тялото, ума и инженерните си познания във вълнуващи състезания по земя, вода и въздух. Новото амплоа на Идрис зрителите могат да видят в новата поредица на Discovery ChannelИдрис Елба: Без ограничения”, която стартира на 25-и септември, от 21:00 ч.

В премиерното предаване Идрис се потопя в скоростния свят на рали надпреварите, уличните гонки, аеробатиката и моторните яхти, за да овладее не само изкуството на състезанието, но и за да разкрие тайните на инженерството, науката и историята, част от поредицата.

„С участието си в тази поредица на Discovery Channel, ми предстои да се изправя срещу някои от най-трудните състезателни предизвикателства в живота ми до момента. По пътя си ще срещна изключителни личности, невероятни машини и ще имам възможността да чуя удивителни истории за това колко далеч могат да стигнат хората в името на любовта си към скоростта. Екстремните предизвикателства ще ме изкарат от зоната на комфорт в моторните надпревари по земя, вода и въздух.”, споделя Идрис Елба.

Елба ще се присъедини към професионални екипи, ще бъде трениран и обучаван от водещи световни състезатели и пилоти. Ще има възможността да се запознае с други ентусиасти и любители на високите скорости, които ще споделят тайните си за изцеждане и на последната капка мощност от двигателя.

Advertisement

Всеки епизод започва с посещението на Идрис на популярна моторна надпревара било някъде из Британските острови, Флорида или Калифорния, която ще вдъхнови мисията му да премери сили в някои от най-трудните световни дисциплини. За да тества крайния лимит на своята кола, самолет или лодка, Идрис трябва да овладее до съвършенство всяка техника и да навърти стотици километри, подготвяйки се за големия състезателен ден и вълнуващата си борба с истински професионалисти.

От Discovery Networks коментира, че тази забележителна поредица ще отправи зрителите на пътешествие с Идрис, за да усетят прилива на адреналин и тръпката от високите скорости, истинска страст както за него, така и за самите тях. Предаването въплъщава обещанието на Discovery да направи света по-голям, и ще се потопи зад кулисите, за да отведе зрителите на вълнуващо приключение с Идрис.

Idris Elba taking part in the final Drag Racing competition in Houston, Texas with mentor Antron Brown.

[/media-credit] Idris Elba taking part in the final Drag Racing competition in Houston, Texas with mentor Antron Brown.

Continue Reading
Advertisement