Connect with us

Музика

Александра Александрова с коледен хит

Avatar

Публикувано

на

Седмица преди коледните празници младата поп певица Александра Александрова подарява на българската публика видео сингъла „Духът на Коледа“. Музикален продуцент е композиторът Алекс Нушев, текстът е на Александра. Режисьор на видеото е Анислав Върколашки Avart. Видеото е решено именно в „духа“ на Коледа и разказва история за доброто и за любовта.

В „Духът на Коледа“ Александра си партнира с две очарователни дами – 7-годишната Валя и нейната майка Меги Нушева. Освен това във видеото участва и приятелят на Александра Тодор Тодоров. Както Алекс Нушев се шегува: „Направихме си едно семейно видео“.

„Идеята за песента се роди точно преди месец. Пиехме си вино и то пред една камина“, сподели Нушев. Александра от своя страна разказа: “Преди три години на Бъдни вечер имах страхотно коледно вдъхновение и на хвърчащ лист написах текст, който никога не предполагах, че ще стане песен. На всяко нещо му идва времето.“

Това не е първият съвместен проект за двамата музиканти. В края на миналата година Александра дебютира на българската сцена с видео сингъла „Ренесансово момиче“, чиято музика и аранжимент са именно на Алекс Нушев. А с какво още ще ни изненадат Алекс и Алекс предстои да разберем през новата 2015 г.

Continue Reading
Advertisement