Connect with us

Музика

Алекс и Влади с акустична версия

Avatar

Публикувано

на

Monte Studio Live

Чаровните близначки Алекс & Влади записаха уникална акустична версия на дебютния си хит „Двойна игра”, аранжирана от китариста Миро Иванов. Първоначално идеята е момичетата да подготвят репертоар за програмата си на живо, но когато продуцентите им от Монте Мюзик чуват новата версия на хита по музика на Графа, бързо организират неговия видеозапис директно в студиото по време на репетициите.

Премиерата на филмираната версия на актустичното изпълнение е в YouTube, а още първите няколко коментара радват изпълнителите и аранжора на композицията.

След като станаха артисти на най-големия лейбъл за българска продукция Монте Мюзик, Алекс & Влади се радват на активен концертен живот. Ангажиментите им включват и серия от благотворителни концерти, чиито каузи и двете сестри подкрепят с цялото си сърце. През изминалите дни Алекс & Влади, заедно с Били Хлапето, пяха в Плевен на благотворителен концерт за събиране на средства за лечението на 15-годишния Антонио Антонов, който спешно се нуждае от операция в Москва. В следващите седмици предстоят поредни участия във Враца и Габрово в подкрепа на различни благотворителни каузи, а със всеки концерт програмата на близначките става все по-богата.

Continue Reading
Advertisement