Connect with us

Lifestyle

Ангелският глас на България Крисия откри с фурор изложба на папагали от три континента

Avatar

Публикувано

на

Няма спор, че папагалите са едни от най-красивите и забавни птици. Счита се, че те са пренесени за първи път в Европа от воините на Александър Македонски. По-късно римският император Елахабал хранел лъвовете си с тези живи украшения. Но това е в миналото.

Днес папагалите са много обичани от хората и тяхната красота, тромавата им походка,както и възможността им да произнасят думи или фрази и най-вече изключително забавното им поведение като цяло, ги правят много популярни като домашни любимци по домовете в цял свят.

Тези екзотични птици бяха обект на вниманието и на малката Крисия която официално посети изложбата  „Macaw Garden Show“  или едно нетрадиционно, атрактивно шоу с папагали от цял свят. 

В рамките на два месеца до 28 октомври , пловдивчани и гости на града ще имат възможност да се потопят в „Градината на папагалите“ всеки ден в Мол Марково Тепе. 

 Откриването  на екзотичната и цветна изложба на папагали предизвика невиждан фурор в Мол Марково тепе,Пловдив  с уникален бутиков концерт на малката Крисия. 

Advertisement

Талантливата принцеса с ангелски глас си тръгна с куп подаръци измежду които Вип уикенд в Royal Spa Velingrad, детски продукти от българска роза Biofresh, дизайнерска рокля от Цветомила Маринова, собственик на Caramella fashion. 

Крисия и семейството й отседнаха в невиждан лукс и комфорт, а от социалните мрежи разкрихме Capital city center. 


Снимки : Десислава Цвяткова – di4ka
/ Macaw garden / Profile international
Mall Markovo tepe

Continue Reading
Advertisement